Ce trebuie sa faci in caz de accident in trafic

Daca autoturismul dvs. a fost implicat intr-un eveniment rutier (accident) si ati incheiat un act amiabil, primul pas este sa deschideti dosarul de daune la un service autorizat. Alegerea service-ului va apartine!

Conform legislatiei in vigoare, autoturismul avariat se poate repara in orice unitate autorizata RAR aleasa de catre pagubitul RCA. Asiguratorul RCA nu poate impune service-ul in care sa va fie efectuata reparatia. Acest drept fundamental al consumatorului este precizat in legea RCA.

O alegere excelenta pentru cei care se afla in Sectorul 3 dar nu numai, Andre’s Fast Service este partener de incredere cu toate societatile de asigurare din Romania si beneficiaza de decontare directa.

Service-ul este dotat cu aparatura de ultima generatie pentru vehicule multimarca, dar si cu personal format din profesionisti ce se ocupa prompt de rezolvarea oricarei avarii, de natura mecanica, electrica sau tinichigerie-vopsitorie.

Pe intreaga durata a reparatiei, se ofera o alta masina la schimb pentru ca impactul asupra activitatii dvs. datorat lipsei (chiar si temporare) a autovehiculului propriu sa fie ca si inexistent.

Programari constatari daune auto: +4 0734 106 402  |  +4 0734 108 430

Webiste: https://constataribucuresti.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*