bmw second hand

Desi raspunsul poate fi unul banal, o masina care trece de 5000 de kilometri rulati este cu cel putin 15% mai ieftina decat una cu 0 km. Avand in vedere ca solutiile de finantare pentru autoturismele second-hand sunt similare celor noi, de ce sa nu optezi pentru un discount considerabil? Poti face o economie substantiala daca alegi cu atentie vanzatorul potrivit.

Noi, cei de la Next Car Lease am decis sa construim un sistem prin care sa beneficiati in primul rand de o economie substantiala daca va decideti sa achizitionati un autoturism rulat dar si de calitate, profesionalism si servicii post-vanzare.

Incheiem anual contracte cu furnizori importanti de autoturisme rulate din Europa de Vest (ex. BMW Group, Mercedes-Benz Financial Services, Volkswagen Financial Services etc.) asigurandu-ne astfel ca toti clientii beneficiaza de masini second-hand verificate, la preturi foarte avantajoase.

Toate autoturismele de la Next Car Lease vin insotite de istoric complet (baze de date ale societatilor de asigurari pentru identificarea daunelor), carnet de service si rapoarte de expertiza tehnica (Dekra, SGS etc.). Chiar daca optezi pentru un autoturism cu 80000 de kilometri rulati, ne asiguram ca tu ii vei cunoaste istoria completa.

Pentru ca nu este de ajuns sa cumperi o masina buna, ne-am decis sa dovedim calitatea autoturismelor noastre printr-un certificat de garantie fara limita de kilometri. Chiar daca alegi un autoturism cu 5 ani vechime, vei avea timp 6 luni sa faci cati kilometri doresti, pentru a te convinge de calitatea masinii pe care o conduci.

Daca esti in cautarea unui autoturism second-hand, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0799 77 89 39 sau pe e-mail la adresa office@nextcarlease.ro. De asemenea poti citi parerile clientilor nostri, sau ultimele noutati din industria auto, accesand pagina de Facebook Next Car Lease.