Despre dezmembrari auto

dezmembrari auto

dezmembrari autoUltimii ani au adus o explozie nemaiintalnita pe piata auto din Romania a companiilor de dezmembrari auto datorita cresterii fara precedent a parcului auto national, atat second hand cat si noi, si evident a cresterii direct proportionale a accidentelor de pe soselele noastre. Un asemenea eveniment, care nu este de dorit nimanui, poate aduce cu sine, pe langa implicari si traume personale de natura fizica sau psihica, o problema care poate fi foarte usor rezolvata, printr-un singur telefon catre o companie care se ocupa cu dezmembarea auto, stiut fiind ca chiar si atunci cand vehiculul este catalogat de companiile de asigurari drept dauna totala, exista piese care pot fi reconditionate si vandute, micsorand astfel putin din pagubale materiale.
Ca o consecinta fireasca a acestui lucru, se dezvolta simultan sectorul de piese la mana a doua, din simplul rationament ca imi pot cumpara pentru masina personala, aceeasi piesa aproape in aceleasi conditii de calitate, dar la un pret mult redus fata de cele de la companiile originale sau provenite de pe piata AFTER-MARKET.

Daca va hotarati sa va achizitionati piese provenite de la o companie de dezmembrari auto, va trebui sa fiti foarte prudenti in alegerea acesteia deoarece, exista riscul ca sa achizitionati piese provenite de la vehicule furate, si de aici implicarea nedorita intr-un eveniment de natura penala. Sfatul nostru este sa cumparati doar de la companiile cele mai serioase de profil.