Despre noi

dezmembrari auto

Dezmembram piese auto pentru cele mai cunoscute marci de autoturisme si autoutilitare: dezmembrari Alfa Romeo, dezmembrari Audi, dezmembrari Fiat, dezmembrari Ford, dezmembrari Lanciadezmembrari Maserati, dezmembrari Peugeot, dezmembrari Porsche, dezmembrari Renault, dezmembrari Seat, dezmembrari Skoda, dezmembrari Volkswagen.

Oferim o gama larga de piese auto din dezmembrari si accesorii auto din dezmembrari: motoare in stare perfecta de functionare, cutii de viteza din dezmembrari, elemente de caroserie din dezmembrari, stopuri din dezmembrari, faruri din dezmembrari, oglinzi din dezmembrari, parbrize din dezmembrari, geamuri laterale din dezmembrari, usi din dezmembrari, aripi din dezmembrari, plafon din dezmembrari, jante din dezmembrari, scaune auto din dezmembrari.

Piesele provin din masini dezmembrate in atelierul nostru si sunt piese originale provenite de pe masini cu rulaj mic. La toate piesele oferim garantie.

In cazul in care nu gasiti piesa de care aveti nevoie, aducem la comanda orice piesa auto noua sau din dezmembrari auto in decurs de 2-3 saptamani, asigurand si montarea acestora in atelierul nostru.