Tractari si asistenta auto Autostrada Soarelui (A2)

tractari autostrada soarelui

Tractari auto si Asistenta Rutiera pe Autostrada Soarelui (A2) cu plecare din Bucuresti catre Fetesti – Drajna – Constanta.

Efectuam service mobil chiar in locul unde ati ramas cu masina!

Echipajul nostru de asistenta rutiera se deplaseaza din Bucuresti pe Autostrada A1, A2 si DN1 in cel mai scurt timp posibil si daca avaria se dovedeste a fi una minora vom repara autoturismul dvs. la marginea drumului sau in cea mai apropiata parcare.

Va rugam sa ne detaliati telefonic cauzele care au dus la producerea avariei. Pretul pentru asistenta rutiera se calculeaza doar la fata locului. Daca autoturismul nu poate fi reparat, va tractam pina la service-ul auto indicat de dvs. Daca doriti, va putem repara masina la servicul nostru din bucuresti din Strada Inclinata Sector 5.

Oricat ati cauta – nu veti gasi nicaieri un partener care pune satisfacția clientului mai presus de orice altceva asa cum facem noi. Suntem cunoscuti pentru servicii excelente pentru clientii care ii deservim de peste 10 de ani, suntem rapizi, prietenosi si de incredere dar mai ales, oferim servicii de top la cele mai competitive preturi.

Telefon: 0726 105 204